
Кульки з кабачка
Страви із кабачків завжди відрізнялися тим, що вони дуже корисні. Хоча їхній смак подобається далеко не всім, все ж їсти кабачки дуже бажано. Тому є деякі рецепти, завдяки яким можна дуже смачно приготувати цей овоч. Наприклад, кульки з кабачка. Страва дуже проста і швидка. Але скільки ж у ній корисних речовин. По живильній цінності кабачки можна прирівняти до огірків. Тобто, вони низькокалорійні. Це означає, що кульки можна робити навіть на вечерю. Кабачки насичують вологою організм, що досить важливо. Така страва буде добре виглядати із будь-яким гарніром. Перед подачею можна прикрасити зеленню або листям запашних трав.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кабачок
400 г.
Цибуля
1 шт.
Сир Пирятин Сметанковий твердий 50%
75 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Борошно 7 1кг
75 г.
Петрушка 70г
за смаком
Кріп 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Панірувальні сухарі Cykoria 200г
за смаком
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
за смаком
Розпушувач тіста Добрик 15г
5 г.
Етапи приготування
01
Кабачки натерти на тертці, додати сіль і залишити на кілька хвилин, потім віджати сік.
02
Натерти на дрібній тертці сир. Дрібно нарізати цибулю. Зелень дрібно порізати.
03
Змішати кабачки, яйце, цибулю з тертим сиром та зеленю, додати сіль, перець і перемішати. Потім додати борошно з розпушувачем.
04
Добре перемішати. Сформувати кульки, обваляти в панірувальних сухарях і обсмажити в киплячій олії кілька хвилин з обох сторін (олія повинна покривати кульки).
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів