Шніцель з сьомги - Image

Шніцель з сьомги

Кількість порцій: 4Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Шніцель із сьомги має всі шанси стати вашим улюбленцем серед переліку рибних страв. Всього лише за 20 хвилин ви можете приготувати справжній кулінарний шедевр. Вишукана і надзвичайно смачна страва славиться не тільки своїм смаком, а й безліччю корисних речовин. Сьомга зберігає в собі велику кількість корисних речовин, які сприятливо впливають на людський організм. Наприклад, ця риба не накопичує в собі шкідливі елементи, а відповідно не передає їх нашому організму. Ця страва стане як хорошим героєм для святкового столу, так і наситить під час повсякденного обіду. Також риба буде шикарно виглядати на столі під час романтичного побачення.

Продукти для рецепту

Філе сьомги слабосолене
1099.00 - 1490.10

Філе сьомги слабосолене

за 1 кг

Інгредієнти

Філе сьомги слабосолене

600 г.

Картопля фасована

300 г.

Борошно 7 1кг

100 г.

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

2 шт.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

20 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

за смаком

Етапи приготування

01

Сьомгу нарізати тонкими шматочками. Борошно змішати з сіллю та перцем. Яйця збити вінчиком.

02

Обваляти шматочки в борошні, яйці та паніровочних сухарях.

03

Розігріти олію на сковороді та обсмажити шніцелі з обох сторін до золотистої скоринки.

04

Картоплю порізати круглими шматочками та обсмажити на сковороді, попередньо змащеною олією.

05

Шніцель подавати до столу зі смаженою картоплею та свіжим салатом. До страви також можна подати вершковий соус.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв