
Сендвіч з баклажанами
Навряд чи граф Сандвічський, в голові у якого в далекому XVIII столітті народилася ідея приготування сендвічів, міг би собі уявити, що його кулінарне творіння стрімко увійде в наше сучасне життя і стане користуватися не меншою популярністю, ніж бутерброди. Вашій увазі прекрасний варіант смачного й корисного овочевого сніданку, ланча або просто ситного перекусу, який можна взяти з собою – сендвіч з баклажанами. Щедра, соковита начинка із солодких томатів, перців, баклажанів і злегка солоноватого англійського сиру, що зручно розташовується між двома скибочками свіжоспеченого багета нікого не залишить байдужим. Родзинка сендвіча – пряні італійські спеції, що створюють божественний аромат.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
40 мл
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
20 мл
Часник
1 зуб.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Баклажан
1 шт.
Перець Каппа солодкий
40 г
Цибуля
60 г
Багет французький 335г
1 шт.
Сир чедер Ammerlander білий 50%
160 г
Помідор
1 шт.
Салат Варшавський
40 г
Базилік у горщику
40 г
Приправа Еко Італійські трави 10г
5 г
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 200 градусів
02
У невеликій мисці змішайте разом інгредієнти для соусу (оливкова олія, оцет, часник, сіль, спеції, перець) і відкладіть в сторону.
03
Поріжте на скибочки баклажани і викладіть на деко, зверху шарами покласти перець і цибулю, залити заготовленим соусом, залишивши 1 столову ложку. Запікати протягом 30 хвилин.
04
Розріжте багет навпіл, змастіть кожну частину соусом. На нижній шар по довжині рівномірно викласти зелень, баклажани з цибулею і перцем. Потім викласти сир, помідори і листя базиліка, накрийте другою половиною багета.
05
При бажанні можна підсмажити багет перед тим як викладати начинку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів