Салат "Червоне море" - Image

Салат "Червоне море"

Кількість порцій: 4Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Помідор - один з найбільш улюблених овочів сучасної людини. Він вважається одним із основних інгредієнтів для приготування тисячі смачних страв по всій земній кулі. Салат з помідорів - це легка і смачна літня страва, приготувати яку не складно навіть початківцю-кулінарові. Крім того, у поєднанні з часником, який доповнює цю страву ароматним запахом і просто бузліччю корисних мінеральних речовин. Ніжні перепелині яйця гарні зі свіжими помідорами. Відомо також, що саме перепелині яйця за смаковими якостями набагато кращі курячих, з чим погодяться багато з тих, хто коли-небудь куштував їх. Готувати даний салат одне задоволення, тому - насолоджуйтеся.

Інгредієнти

Томат

4 шт.

Крабові палочки

8 шт

Часник (зубчики)

1 шт

Перепелині яйця

7 шт

Майонез

40 г

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Етапи приготування

01

Помідори помити, вирізати плодоніжки й нарізати невеликими скибочками. Утворений в процесі нарізки сік злити.

02

Крабові палички очистити і нарізати не тонкими кружальцями.

03

Часник почистити і подрібнити.

04

Відварені і остиглі перепелині яйця очистити від шкаралупи і нарізати скибочками.

05

У глибокий салатник викласти нарізані помідори, додати часник, нарізані крабові палички і яйця.

06

Додати сіль і перець за смаком.

07

Салат перемішати і, розклавши в порційні креманки або невисокі прозорі склянки, подати до столу!

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Салат "Червоне море" – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua