
Салат з буряка та печериць
Поживний і ситний салат, приготований за цим рецептом, виходить дуже легким і смачним. Гриби для салату можна використовувати консервовані або свіжі. Інжир, що входить до складу салату, збагачує організм великою кількістю вітамінів. Він дуже поживний, добре заспокоює жар, а також не викликає спрагу, як інші солодощі. Також він корисний для людей, які хочуть набрати свою вагу. Якщо буряк для салату відварити заздалегідь, то приготування цієї страви займе зовсім мало часу. При відсутності інжиру можна використовувати чорнослив, який також вдало гармонує з відвареним буряком.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Буряк
2 шт.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
100 г.
Інжир сушений
2 шт.
Рукола 50г
1 пучок
Горіх кедровий Kilojo сушений 50г
25 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Мед Літній Мед 750г
1 ст. л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 ст. л.
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
1 мл.
Зелень мікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
Буряк відварити, остудити і нарізати тонкими скибочками.
02
Печериці порізати пластинками і обсмажити на оливковій олії до готовності. Посолити і поперчити за смаком.
03
Інжир порізати на шматочки.
04
Зелень дрібно порізати.
05
Для заправки змішати оливкову олію, мед, лимонний сік, бальзамічний оцет, посолити і поперчити.
06
Перемішати всі інгредієнти, заправити салат приготовленим соусом, перекласти в салатник і прикрасити горіхами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів