Салат з грибами та квасолею - Image

Салат з грибами та квасолею

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Основою цього салату є квасоля, яка була одним із найулюбленіших страв Наполеона, відомого поціновувача здорової і корисної їжі. Проте користь квасолі оцінили ще у глибокій давнині, а найвідоміший лікар часів античності Авіценна дуже широко застосовував її. Квасолю вважають дієтичним продуктом, що є безцінною криницею не лише вітамінів, вуглеводів і мінеральних речовин, але і додатковим джерелом білку, що робить її незамінною для шанувальників вегетаріанства. Часник, зелень і мариновані гриби нададуть страві приємного аромату і тонких смакових відтінків, які не залишать вас байдужими до цього салату.

Інгредієнти

Квасоля відварна

2 скл.

Гриби мариновані

300г

Часник молодий

2 шт

Зелень коріандру

1 пуч.

Сік лимона

4 ч.л.

Перець чорний мелений

за смаком

Сіль

за смаком

Олія оливкова або соняшникова

4 ст.л.

Етапи приготування

01

Відварити квасолю звичним способом до готовності, можна брати консервовану.

02

Нарізати дуже тонкими кружечками молодий часник.

03

Дрібно порубати зелень.

04

З'єднати овочі з маринованими грибами, додати сік лимона, олію, посолити, поперчити, перемішати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Оладки з плавленого сиру

Оладки з плавленого сиру

1

30 хв

Салат з грибами та квасолею – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua