Салат із абрикосами і помідорами чері - Image

Салат із абрикосами і помідорами чері

Кількість порцій: 2Час приготування: 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Салат із абрикосами та помідорами чері може сміливо претендувати на звання вашої улюбленої страви. Його естетичний вигляд створює враження, що ви знаходитеся у вишуканому ресторані. А що найприємніше - на його приготування знадобиться не більше десяти хвилин. Салат дуже корисний, а його пікантний смак виділяє страву серед інших товаришів по кухні. Також страву можна сміливо подавати разом із келихом червоного вина на романтичну вечерю. Помідори черрі і абрикоси зроблять салат в міру солодким, а гірчиця разом з оливковою олією і бальзамічним оцтом дарують йому надзвичайний смак. Таким салатом ви підкорите будь-якого чоловіка. Насолоджуйтесь!

Продукти для рецепту

Помідори Чері мікс 300г
79.99

Помідори Чері мікс 300г

300 г

Інгредієнти

Помідори Чері мікс 300г

100 г.

Абрикос ананасовий

100 г.

Волоський горіх

20 г.

Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл

10 мл.

Гірчиця ВХС Вінницька 125г

5 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

10 мл.

Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%

20 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

за смаком

Етапи приготування

01

Листя салату вимити, просушити, покласти в глибоку миску. Помідори помити і розрізати на половинки. Абрикоси помити, видалити кісточки, нарізати на четвертинки.

02

Додати все до салатного листя і обережно змішати руками. У невеликій мисці змішати оцет, гірчицю, оливкову олію і збити до рівномірної консистенції виделкою. Додати сіль і перець за смаком.

03

Заправити салат, розкласти по тарілках. Волоські горіхи розрізати на четвертинки або невеликі шматочки. Пармезан натерти на дрібній тертці. Посипати салат горіхами та сиром.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Печиво мед-тахіні

Печиво мед-тахіні

10

30 хв