Салат "Шемахінський" - Image

Салат "Шемахінський"

Кількість порцій: 2Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Цей неймовірно легкий і соковитий салат - страва Азербайджанської кухні. Для заправки салату краще використовувати нерафіновану олію, щоб страва була більш ароматною і смачною. Для салату «Шемахінський» краще брати пісну яловичину. Ріпчасту цибулю маринують протягом 15-20 хвилин в 9% оцті. Бажано розвести його водою в пропорції дві частини оцту і одна частина води. Салат «Шемахінський» у підсумку виходить дуже ситним, ароматним, зовні красивим і апетитним, і до того ж досить корисним.

Продукти для рецепту

Язик яловичий відварений
1049.00

Язик яловичий відварений

за 1 кг

Інгредієнти

Язик яловичий відварений

200 г.

Цибуля

1 шт.

Оцет столовий Руна 9% 0,75л

1/4 склянки

Огірки мариновані Aro 3л

100 г.

Помідори рожеві фасовка

2 шт.

Петрушка 70г

за смаком

Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

М'ясо нарізати соломкою. Цибулю нарізати півкільцями і скласти в миску, залити оцетом. Залишити на 10-15 хвилин.

02

Огірки нарізати соломкою. Листя салату і зелень петрушки промити, обсушити.

03

Змішати в мисці м'ясо, цибулю і огірки, посолити, поперчити за смаком, заправити соняшниковою олією.

04

На тарілки розкласти листя салату, зверху викласти приготований салат, прикрасити розрізаними на четвертинки помідорами і зеленню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв