
Салат "Грандж" із пікантною заправкою
Сьогодні ми вам дуже радимо приготувати салат "Грандж" із пікантною заправкою. Набір продуктів, який необхідний для даної страви не дуже складний. Та й часу на приготування цього салату у вас піде небагато. Враховуючи ці переваги, салат ще і буде приємним сюрпризом для вас і ваших близьких. Цей салат незвичайний завдяки поєднанню простих інгредієнтів і пікантної заправки. Він дуже поживний. Заправка на основі майонезу, огіркового розсолу і французької гірчиці відмінно об'єднають в єдину команду всі інгредієнти салату. Дуже пікантно ця команда разом із зернами гірчиці буде похрустувати у вас на зубах. Салат відмінно підійде до гарніру з рису. Вийде дуже смачно!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Оцет яблучний Borges 250мл
30 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
3 г.
Контейнер Oxo Good Grips для зберігання цибулі біло-фіолетовий
1 шт.
Шинка Argal Йорк Сендвіч
150 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
3 шт.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
85 г.
Сіль Єгипет
5 г.
Гірчиця в зернах Una 20г
15 г.
Огірок солоний Діана-М 650г
2 шт.
Квасоля стручкова Hortex різана заморожена 400г
150 г.
Спеція Перець чорний мелений
5 г.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
30 г.
Етапи приготування
01
Для початку відварити квасолю в підсоленій воді до готовності, коли вона буде готова - одразу з окропу перекласти її у крижану воду для збереження кольору на 1 хвилину, потім воду злити, квасолю викласти на паперовий рушник, щоб непотрібна вода стекла. Таким чином, стручкова квасоля готова. Тепер підготувати цибулю. Почистити її та порізати тонкими напівкільцями. Далі необхідно замаринувати цибулю. Для маринаду теплу кип'ячену воду з'єднати з яблучним оцтом, цукром та сіллю, залити цибулю та залишити маринуватися хвилин 10. Після цього, воду злити. Маринована цибуля готова.
02
Тепер яйця та майонез (2 столові ложки) збити вінчиком. На соняшниковій олії обсмажити тонкі омлети із отриманої яєчно-майонезної суміші. Всього виходить 5 тонких яєчних млинців.
03
Шинку також нарізати смужками. Солоні огірки також нарізати смужками такого ж розміру як і шинка. З'єднати підготовлені огірки, шинку, шматочки яєчних млинців. Перемішати.
04
Підготувати заправку для салату. З'єднати майонез, французьку гірчицю у зернах, огірковий розсіл. Перемішати всі компоненти вінчиком. Посолити та поперчити заправку за смаком. Ще раз перемішати. Заправка готова. Додати до салату мариновану цибулю та сручкову квасолю. Заправити салат. Ретельно, але акуратно, перемішати всі інгредієнти, дати салату настоятися півгодини, а вже потім можна подавати до столу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів