Салат "Ситий пан" - Image

Салат "Ситий пан"

Кількість порцій: 1Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Смажена картопля і свинина надають страві приємний смак, салат виходить смачним і ароматним. Листя салату краще не різати, а рвати. Важливо, щоб вони не пустити сік до того, як салат буде готовий, і зберегли свою форму. Підготовлена для смаження натерта картопля повинна бути сухою. Яйце для салату відварюється без шкаралупи, щоб воно зберегло форму. Воду потрібно довести до кипіння і зменшити вогонь. Головне, щоб вода не почала "вирувати". Розбивають яйце і варять близько однієї хвилини - яйце не повинно зваритися круто. Після цього яйце шумівкою викладають на салат. Інгредієнти салату не перемішують. Блюдо просто ідеально підходить до святкового столу.

Інгредієнти

Картопля

1 шт.

Майонез

30 г.

Петрушка

1 пучок

Базилік

1 пучок

Сіль

10 г.

Оцет

20 г.

Листя салату

100 г.

Помідори черрі

3 шт.

Мариновані гриби

50 г.

Свиняча вирізка

100 г.

Яйця

1 шт.

Соняшникова олія

за смаком

Етапи приготування

01

Листя салату крупно порвати. Свинину нарізати соломкою і викласти на листя салату.

02

У воду додати сіль, оцет, зварити яйце. Розрізати на 4 частини і викласти в салат.

03

Натерти на дрібній тертці картоплю, промити і викласти на серветку.

04

Дрібно нарізати листя базиліка і петрушки, змішати з майонезом. Викласти зверху на свинину.

05

Смажити натерту картоплю на соняшниковій олії і висипати зверху на салат.

06

Прикрасити нарізаними помідорами черрі та маринованими грибами.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв