Гарбузово-цибулевий суп - Image

Гарбузово-цибулевий суп

Кількість порцій: 8Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Супи бувають дуже різноманітними. Інтернет рясніє різними рецептами супів. Іноді хочеться приготувати не зовсім буденний суп, а якийсь незвичайний. Сьогодні ми маємо честь вам представити відмінний варіант такого бажання з'їсти щось незвичайне. Коли настає пора гарбуза меж фантазії не існує. Скільки страв можна приготувати з цього неймовірно корисного чудо-овочу. І ось сьогодні у вас є можливість приготувати дуже смачний гарбузово-цибулевий суп. Такий суп не може не сподобатися. Він пікантний на смак і швидко готується. Всього за сорок хвилин у вас буде тарілка вогненно-помаранчевого супу на столі. Перед подачею в кожну тарілку потрібно додати розмарин.

Інгредієнти

Цибуля-порей

2 шт.

Стебло селери

2 шт.

Часник

1 зубчик

Гарбуз

1 шт.

Курячий бульйон

6 чашок

Розмарин

1 ст. л.

Оливкова олія

1 ст. л.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Оливкову олію нагріти у великій каструлі на середньому вогні. Додати нарізану цибулю-порей, стебла селери і подрібнений часник. Готувати протягом 5 хвилин.

02

Гарбуз очистити і нарізати кубиками. Додати в каструлю до овочів, влити курячий бульйон і готувати все разом протягом 25 хвилин.

03

Суп посолити і поперчити.

04

Суп збити в блендері до однорідної маси.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Гарбузово-цибулевий суп – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua