
Картопля з куркою і кукурудзою
Картопля в поєднанні з будь-яким видом м'яса - це завжди смачно і ситно. Мабуть, картопля і куряче м'ясо - одні з найбільш затребуваних у нашому раціоні продуктів, до того ж поєднання цих двох продуктів дуже гармонійне. Запечені в духовці картопля і куряче філе (попередньо обсмажене з цибулею і солодким перцем і протушковане з консервованою кукурудзою з додаванням томатної пасти) - смачна, ситна і нескладна в приготуванні страва.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
8 шт.
Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл
200 г.
Куряче філе Алан варено-копчене
300 г.
Цибуля
2 шт.
Паприка Kotanyi червоний солодкий перець 35г
1 шт.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
Обсмажити куряче філе з дрібно січеним перцем і цибулею до золотистого кольору.
02
Додати томатну пасту і консервовану кукурудзу, тушкувати 10 хв.
03
Картоплю викласти у форму, посолити. Залити протушкованою масою. Запікати в духовці 40 хв. при 180°C.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів