
Картопля із вином
Це дуже швидкий рецепт приготування картоплі, тому що на цей процес вам знадобиться всього півгодини, але в результаті, ви отримаєте смачний гарнір до будь-якого м'яса або риби, бо картопля досить універсальний продукт Вино робить страву ще більш пікантною, додає якусь "родзинку" їй. Щоб картопля була ще більш ситною, а вся страва "трималося разом", додайте до картоплі борошна. Ви можете подавати страву з овочевою нарізкою, щоб якось урізноманітнити страву. Але в будь-якому разі приготувати такий легкий і швидкий гарнір вам захочеться ще раз, особливо після того, як ви його спробуєте. Так що давайте готувати і радувати своїх близьких.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
600 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
50 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
25 г.
Масло вершкове домашнє
60 г.
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
150 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити, очистити і відварити в підсоленій воді до готовності. Злити воду, охолодити картоплю і нарізати скибочками. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати.
02
Розтопити вершкове масло на сковороді і обсмажити на ньому цибулю до золотистого кольору. Додати до цибулі борошно, смажити ще кілька хвилин, помішуючи. Влити у сковороду вино, додати сіль, перець і тушкувати близько 7 хвилин.
03
Додати в соус картоплю. Протушкувати кілька хвилин, вимкнути вогонь, накрити кришкою і залишити на 5 хвилин. Подавати гарячою з м'ясом, рибою або овочами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів