Папрікаш - Image

Папрікаш

Кількість порцій: 5Час приготування: 50 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Раді представити вашій увазі прекрасну страву під назвою папрікаш. Вона готується з усіма звичних, простих, але в той же час корисних продуктів. Папрікаш - це ситна, класична страва австрійської та угорської кухні. Папрікаш "по-правильному" готують з курки. А в старовину курячий папрікаш готували виключно з дорослих курей, що надавало страві більш насичений смак. В даний час для приготування папрікашу використовують всі види м'яса. У даному рецепті ми будемо використовувати свиняче м'ясо. Вийде дуже ситно, смачно і ароматно. Папрікаш дуже добре подавати з галушками або макаронними виробами. Можна також їсти папрікаш з якимось-небудь салатом.

Продукти для рецепту

Свинина котлетна натуральна
299.90

Свинина котлетна натуральна

за 1 кг

Інгредієнти

Свинина котлетна натуральна

700 г.

Перець зелений фасований

2 шт.

Помідори рожеві фасовка

3 шт.

Томатна паста Marinado 25% 460мл

1 ст. л.

Часник

6 зубчиків

Цибуля

1 шт.

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Паприка різана червона

за смаком

Борошно 7 1кг

1 ст. л.

Олія соняшникова салатна 500мл

за смаком

Сметана ХМЗ 20%

1 ст. л.

Етапи приготування

01

Свинину нарізати середніми кубиками. Розігріти в сотейнику масло і обсмажити свинину.

02

Порізати цибулю і додати до м'яса. Смажити, помішуючи.

03

Нарізати і додати перець. Тушкувати 5 хвилин.

04

Порізати кубиками помідори і подрібнити часник в часниковому пресі.

05

Покласти все в блюдо і залити водою. Приправити сіллю, перцем і паприкою. Тушкувати 20 хвилин під кришкою.

06

Для соусу змішати сметану з томатною пастою і додати борошно. Збити, щоб не було грудочок, після чого влити соус у папрікаш і тушкувати ще 10 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв