
Папрікаш
Раді представити вашій увазі прекрасну страву під назвою папрікаш. Вона готується з усіма звичних, простих, але в той же час корисних продуктів. Папрікаш - це ситна, класична страва австрійської та угорської кухні. Папрікаш "по-правильному" готують з курки. А в старовину курячий папрікаш готували виключно з дорослих курей, що надавало страві більш насичений смак. В даний час для приготування папрікашу використовують всі види м'яса. У даному рецепті ми будемо використовувати свиняче м'ясо. Вийде дуже ситно, смачно і ароматно. Папрікаш дуже добре подавати з галушками або макаронними виробами. Можна також їсти папрікаш з якимось-небудь салатом.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Свинина котлетна натуральна
700 г.
Перець зелений фасований
2 шт.
Помідори рожеві фасовка
3 шт.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
1 ст. л.
Часник
6 зубчиків
Цибуля
1 шт.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Паприка різана червона
за смаком
Борошно 7 1кг
1 ст. л.
Олія соняшникова салатна 500мл
за смаком
Сметана ХМЗ 20%
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Свинину нарізати середніми кубиками. Розігріти в сотейнику масло і обсмажити свинину.
02
Порізати цибулю і додати до м'яса. Смажити, помішуючи.
03
Нарізати і додати перець. Тушкувати 5 хвилин.
04
Порізати кубиками помідори і подрібнити часник в часниковому пресі.
05
Покласти все в блюдо і залити водою. Приправити сіллю, перцем і паприкою. Тушкувати 20 хвилин під кришкою.
06
Для соусу змішати сметану з томатною пастою і додати борошно. Збити, щоб не було грудочок, після чого влити соус у папрікаш і тушкувати ще 10 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів