Фрикадельки і картопляний салат з редисом - Image

Фрикадельки і картопляний салат з редисом

Кількість порцій: 1Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Що може бути простіше, ніж картопля з м'ясом? Без цього традиційного поєднання ми не уявляємо українську кухню. Але цей рецепт є унікальним завдяки не просто м'ясу, а соковитим, маленьким, розміром як велика вишня кулькам, - фрикаделькам. Овочевий бульйон є основним інгредієнтом для підготовки багатьох страв, і в нашому випадку він також незамінний. Не забуваємо і про редиску - це один з перших овочів, який після довгої зими вітає нас своїми вітамінами ранньою весною. Спеції, що зроблять запашними та духмяними будь-яку страву, повністю довершать цей кулінарний шедевр. Ми споживаємо в даному салаті гірчицю, що безумовно додає гостроти та злегка солодкого смаку страві. Поєднання цих компонентів, в тому числі і черемши, є надзвичайно корисним, тому такому океану позитивних емоцій взагалі ціни немає.

Продукти для рецепту

Інгредієнти

Картопля молода

250г

Цибуля

1шт

Гірчиця ВХС Вінницька 125г

2.5 ч. л.

Фарш свинячий

100г

Сир кисломолочний 9%

2 ст. л.

Сіль Єгипет

за смаком

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

за смаком

Насіння Насіння України Черемша 0,2г

1 ст. л.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

1 ч. л.

Редис

200г

Кріп 70г

2 ст. л.

Етапи приготування

01

Картоплю помити, почистити, відварити в достатній кількості підсоленої води до готовності. Воду злити. Картоплю поки що не чіпати.

02

Ріпчасту цибулю почистити, дрібно посікти. Овочевий бульйон довести до кипіння, відварити в ньому цибулю до м'якості. Відварену картоплю порізати невеликими шматочками, перемішати з бульйоном і 1,5 ч.л. гірчиці, залишити.

03

Фарш перемішати до однорідності з 1 ст.л. знежиреного сиру, черемшею і  гірчицею, що залишилась. Приправити сіллю і перцем.

04

Виліпити з отриманої маси фрикадельки, обсмажити їх з усіх боків до готовності в розігрітій на антипригарній сковороді оливковій олії.

05

Редиску помити, почистити, нарізати тонкими кружечками. Перемішати з картоплею, кропом і сиром, що залишився. Посолити і поперчити.

06

Викласти фрикадельки на тарілку, подавати до столу з картопляним салатом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Шварцброт - німецький чорний хліб

Шварцброт - німецький чорний хліб

8

2 год 40 хв