
Курка по-мисливськи
Зараз курку можна купити в будь-якому супермаркеті чи магазині. Так що головне ваше завдання - вибрати свіжу і не надто велику тушку курки вагою 1 кг, бажано в охолодженому вигляді (у такому вигляді більш якісна). З цим завданням ви впораєтеся на відмінно, ми в цьому впевнені, так само як і з приготуванням страви. Що будемо робити з куркою в цьому рецепті? Тушкувати в томатному соусі. І куди ж без прикраси - зелень універсальний варіант доповнення будь-якої страви. Соковите, ніжне м'ясо із зеленню - закрутить голову своїм неповторним смаком!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гомілка Курка По-Домашньому куряча
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
3 ст. л.
Борошно 7 1кг
100 г.
Помідори рожеві фасовка
600 г.
Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г
100 г.
Вино Chateau Perthus червоне сухе 13% 0,75л
200 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Цукор Ваш Цукор 10кг
за смаком
Петрушка 70г
1 пучок
Базилік у горщику
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю (середнього розміру) очистити від лушпиння і нарізати кубиками. Обсмажити в маслиновій олії. Потім перекласти у каструлю.
02
Приготувати суміш: насипати борошно, сіль, перець і перемішати все в глибокій тарілці. Курку порізати на великі шматки і обваляти в отриманій суміші. У сковороді розігріти маслинову олію і обсмажити куряче м'ясо до утворення золотистої кірочки.
03
Помістити просмажене м'ясо в каструлю з цибулею. Перейти до приготування соусу.
04
У сковороду з олією, де смажилося куряче м'ясо налити біле вино. Перемішати і довести до кипіння.
05
Потім соус перелити в каструлю з м'ясом, додати помідори (у власному соку), сіль, перець і цукор. Все залити водою, покриваючи курку цілком. Тушкувати на слабкому вогні 45 хвилин.
06
У кінці приготування додати у блюдо петрушку, маслини, базилік.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів