Кролик в гірчичному соусі - Image

Кролик в гірчичному соусі

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Французька кухня славиться своїми витонченими і гурманськими рецептами. За своїм принципом - це дуже вишукана кухня з дуже самобутніми стравами. Ось сьогодні ми з радістю готові представити вам одну з страв французької кухні - це страва "кролик в гірчичному соусі". Дана страва вразить вас своїм витонченим смаком. Вона дуже поживна і наситить ваш організм необхідними корисними речовинами. Крім цього, прекрасний запах страви здатен приголомшити вас. Приготувавши дану страву один раз, вам неодмінно її захочеться приготувати ще багато разів. І є вся ймовірність того, що дана страва перейде в розряд вашої улюбленої страви. До неї підходять гарнір з картоплі, рисовий гарнір або овочевий. Приємного апетиту!

Продукти для рецепту

Гірчиця Deroni Діжонська 200г
79.99

Гірчиця Deroni Діжонська 200г

200 г

Інгредієнти

Гірчиця Deroni Діжонська 200г

2 ст. л.

Кролик

1 шт.

Гірчиця Руна Французька зерниста 210г

2 ст. л.

Цибуля

1 шт.

Часник

3 зубчики

Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л

150 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

2 ст. л.

Вершки Auchan 30% 200мл

120 г.

Масло вершкове домашнє

2 ст. л.

Сіль Єгипет

2 ч. л.

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Чебрець (тим'ян), шт

1 ст. л.

Петрушка 70г

за смаком

Етапи приготування

01

Вимити кролика, очистити від нутрощів, шкіри і зайвого жиру. Розрізати на середні шматочки, висушити паперовим рушником.

02

Вилити оливкову олію в глибоку сковороду, додати вершкове масло, розігріти. Викласти в сковороду шматки кролика, обсмажити до золотистого кольору.

03

Викласти зі сковороди кролика. В олії, що залишилася обсмажити нарізану цибулю, додати часник, обсмажити.

04

Додати в сковороду вино, збільшити вогонь. Після того, як алкоголь випарується, зменшити вогонь і додати гірчицю з чебрецем.

05

Покласти кролика назад у сковорідку, додати сіль, перець. Накрити кришкою, зменшити вогонь, готувати 45-60 хвилин. Підтримувати процес повільного кипіння.

06

По закінченні часу, витягнути кролика зі сковороди, збільшити вогонь, випарувати зайву рідину. Додати вершки, вимкнути вогонь. Змішувати протягом 1 хвилини, повернути кролика в сковорідку. Залишити сковороду на гарячій конфорці, посипати зверху петрушкою. Залишити настоятися 15-20 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв