Кольрабі, тушкована з курячим філе і овочами - Image

Кольрабі, тушкована з курячим філе і овочами

Кількість порцій: 6Час приготування: 50 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Кольрабі, тушкована з курячим філе і овочами - смачна і ситна друга страва, до того ж корисна і поживна. У списку овочевих інгредієнтів цієї страви поряд із часто використовуваними овочами: помідорами, ріпчастою цибулею, болгарським перцем і морквою особливе місце займає цікавий інгредієнт - капуста кольрабі. Багато хто байдужі до цього овочу, оскільки не знають про його корисні властивості і про способи приготування цього продукту. А між тим, цінність кольрабі, як дієтичного та лікувального продукту, не підлягає жодним сумнівам. Можливо, що перше Ваше "знайомство" з цим продуктом відбудеться під час приготування запропонованого блюда.

Продукти для рецепту

Капуста Кольрабі
55.10 - 136.40

Капуста Кольрабі

за 1 кг

Інгредієнти

Капуста Кольрабі

500 г.

Куряче філе Алан варено-копчене

500 г.

Помідори рожеві фасовка

300 г.

Перець Болгарський

150 г.

Морква

150 г.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

150 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л

за смаком

Етапи приготування

01

Цибулю очистити від лушпиння та дрібно нарізати. Моркву промити й нарізати невеликими кубиками.

02

Куряче філе порізати невеликими кубиками.

03

Перець очистити від насіння і нарізати кубиками. Помідори також нарізати невеликими кубиками.

04

Кольрабі очистити і нарізати невеликими кубиками.

05

Обсмажити цибулю на олії, потім додати моркву. Слідом додати куряче філе і залишити тушкуватися 10 хвилин.

06

Далі додати перець і кольрабі і протушкувати ще 5 хвилин.

07

Потім додати помідори. Все перемішати, за смаком посолити і поперчити і залишити тушкуватися ще на хвилин 5-7.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв