Кесаділья з курячим м'ясом - Image

Кесаділья з курячим м'ясом

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Давайте сьогодні зануримося в світ мексиканської незвичайної кухні. Незвичайна вона для нас, адже там кулінари використовують велику кількість спецій і приправ, що не зовсім характерно для нас. Тому такі страви, скажімо "на любителя ". Але проте страви мексиканської кухні користуються досить великим попитом. Обов'язковим інгредієнтом для кесадільї є коржі, які з'єднуються тертим сиром (сир - теж обов'язковий елемент). Коли в духовці сир плавиться, він скріплює обидві частини коржів, і таким чином виходить цільна страва. Але от начинка може бути самою різною. У нашому випадку - це звичайне куряче м'ясо.

Інгредієнти

Фарш курячий

800 г.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Кінза

1 пучок

Сир Чеддер

100 г.

Олія соняшникова

2 ст. л.

Тортілья пшенична

4 шт.

Перець чилі червоний

2 шт.

Перець маринований солодкий

200 г.

Етапи приготування

01

Почистити і подрібнити цибулю. Перці чилі помити, видалити насіння, дрібно нарізати.

02

На сковороді в розігрітій олії обсмажити перець чилі з цибулею протягом 4 хвилин. Додати фарш, готувати 10 хвилин.

03

Мариновані перці подрібнити, додати у фарш. Ретельно перемішати, готувати 2 хвилини, зняти з вогню.

04

Нарізати дрібно кінзу і додати разом з натертим сиром до фаршу.

05

Розподілити готову начинку по 2 коржам, зверху накрити іншими 2 коржами. Розрізати навпіл.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Мексиканська кесаділья з куркою, сиром та соусом сальса

Мексиканська кесаділья з куркою, сиром та соусом сальса

4

25 хв

Кесаділья з курячим м'ясом – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua