Картопляний млинчик із оселедцем - Image

Картопляний млинчик із оселедцем

Кількість порцій: 1Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Картопляний млинчик із начинкою з оселедця і буряка - традиційна норвезька закуска. Картопля та оселедець - виграшне поєднання продуктів, що і є запорукою успіху запропонованої закуски. Картоплю треба натирати на самій дрібній тертці. Картопляне тісто для млинчика готується дуже швидко, використовуються традиційні для млинців інгредієнти: яйце, кефір, сода і мука. Мелені перець і коріандр додадуть страві пряний аромат. Із ще теплого рулету із картопляного млинчика зі смачною начинкою з оселедця і буряка вийде три апетитних млинчика, перев'язаних пір'ям зеленого лука.

Інгредієнти

Борошно

1 ст. л.

Картопля

1 шт.

Буряк

1 шт.

Яйце

1 шт.

Кефір

1 ст. л.

Коріандр мелений

за смаком

Сода

1/2 ч. л.

Лимонний сік

1 ч. л.

Сіль, перець

за смаком

Олія

10 мл.

Оселедець (філе)

150 г.

Сметана

за смаком

Етапи приготування

01

Картоплю очистити, помити, потім натерти на дрібній терці. Перекласти в глибоку миску. Додати яйце, кефір, гашеної лимонним соком соди і борошно. Перемішати все. У отримане густе тісто додати сіль, перець і мелений коріандр.

02

У сковороду влити рослинну олію. Розігріти. Вилити тісто. Розподілити рівномірно по усій поверхні сковороди. Прожарити млинчик.

03

Відварити заздалегідь буряк. Очистити. Нарізати соломкою, а оселедець - брусками. На готовий картопляний млинчик викласти буряк і оселедець. Згорнути його в рулет і розрізати на три частини. Скріпити, перев'язавши пером зеленої цибулі. Подавати із сметаною.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Картопляний млинчик із оселедцем – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua