Капуста корейська - Image

Капуста корейська

Кількість порцій: 6Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Корейська кухня унікальна: її страви настільки колоритні, різноманітні і оригінальні, що просто дух захоплює. І ось Вам черговий кулінарний шедевр наших східних братів – корейська капуста. Ця, здавалося б, проста, практично однокомпонентна страва вразить навіть найвибагливішого гурмана багатою палітрою смакових ноток. Головне в цьому рецепті – чітко дотримуватися пропорцій, а також маринувати капусту не менше десяти годин в холодному місці. Що стосується сорту, можете взяти пекінську, білокачанну або навіть кольорову, а червоний перець краще використовувати подрібнений в порошок. Рекомендуємо заготовити побільше гострої закуски на випадок, коли захочеться чогось незвичайного і пікантного.

Продукти для рецепту

Капуста
14.79 - 23.99

Капуста

за 1 кг

Інгредієнти

Капуста

1,5 кг.

Морква

2 шт.

Часник

1 шт.

Вода негазована Аквуля 2л

1,5 л.

Цукор Ваш Цукор 10кг

1 ст. л.

Оцет столовий Руна 9% 0,75л

1 ст. л.

Гвоздика Auchan 10г

2 шт.

Сіль Єгипет

3 ст. л.

Соус соєвий Chong 1л

2 ст. л.

Перець гострий червоний фасований

1/2 ч. л.

Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л

100 мл.

Етапи приготування

01

Капусту помити. Нашаткувати на середні бруски. Моркву очистити. Натерти за допомогою спеціальної терки брусками.

02

Потім очистити часник. Нарізати кружечками. Викласти усі овочі в посудину шарами.

03

Приготувати маринад. В окрему посудину налити 1,5 л. води. Закип'ятити. Додати цукор, сіль, гвоздику, оцет 70%, рослинну олію і соєвий соус. Перемішати. Варити 3 хвилини.

04

Червоний тертий перець додати в нарізану капусту. Прибрати з маринаду гвоздику і залити ним капусту. Охолодити. Відправити до холодильника на 10 годин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв