
Конфітюр із гострого перцю "Еспелет"
Взагалі конфітюр - це желеподібний харчовий продукт з рівномірно розподіленими в ньому цілими або подрібненими плодами. Його варять з додаванням цукру і желюючих речовин. Приготувати конфітюр із гострого перцю "Еспелет" зовсім не складно, хоча смак у нього, звичайно, дуже на любителя. Але якщо ви прихильник гострого - то цей конфітюр прийдется вам до душі. Конфітюр із гострого перцю "Еспелет" відмінно підійде до будь-якого виду м'яса. Дуже смачно вийде якщо подавати його з сиром, з птицею, з м'ясом на грилі. Можна також змащувати ним курку або м'ясо перед тим, як відправити їх у духовку. Конфітюр із гострого перцю "Еспелет" відрізняється дуже цікавим смаковим поєднанням. Рекомендуємо його спробувати!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Приправа Kamis перець червоний солодкий 20г
600 г.
Перець гострий червоний фасований
3 шт.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
200 г.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
50 г.
Вода негазована Аквуля 2л
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Вичавити сік із лимона. Додати до нього воду, цукор, довести до кипіння і варити, помішуючи, до розчинення цукру.
02
Перець очистити від насіння і нарізати на середні шматочки.
03
Додати масу до сиропу і варити 60 хвилин, помішуючи.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів