
Яловичина по-грузинськи
Грузинська кухня славиться м'ясними стравами. Вражають різноманітність цих страв, приправ, соусів і оригінальність способів підготовки м'яса до приготування. Яловичина по-грузинськи - страва нескладна в приготуванні, з простими інгредієнтами. Попередньо обсмажена з овочами з додаванням томатного пюре, зелені та спецій, а потім запечена в духовці яловичина по-грузинськи порадує Вас своїм смаком і ароматом і, звичайно ж, надовго увійде в раціон Вашої родини, ставши однією із улюблених страв.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
500 г.
Цибуля
1 шт.
Морква
1 шт.
Баклажани гриль
1 шт.
Перець солодкий Palermo Tri-Color нарізаний пастеризований 500мл
1 шт.
Помідори рожеві фасовка
3 шт.
Часник
2 часточки
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
3 ст. л.
Масло вершкове домашнє
1 ст. л.
Кріп Auchan пучок 50г
100 г.
Паприка різана червона
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
М'ясо нарізати невеликими шматками. Нашинкувати цибулю.
02
Викласти м'ясо з цибулею на сковороду і обсмажити на суміші вершкового масла і соняшникової олії.
03
До м'яса з цибулею додати нарізану моркву.
04
Нарізати очищений від шкірки баклажан та солодкий перець. Додати на сковороду. Перемішати всі овочі з м'ясом.
05
Натерти на крупній тертці помідори. Додати в сковороду отримане томатне пюре, сіль, чорний мелений перець, паприку, дрібно нарізані часник, зелень. Перемішати.
06
Перекласти вміст сковороди у форму для запікання. Відправити в духовку на 1 годину, температура запікання 150°C.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів