Курка в овочевому рагу - Image

Курка в овочевому рагу

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Саме слово "рагу" перекладається з французької як "збуджувати апетит". Напевно, недаремно саме цій страві дали таку цікаву назву, адже її м'який смак відомий багатьом. Ця страва має дуже багато аналогів в різних країнах, в різних кухнях. І хоча там його позначили іншим словом, все ж це те ж рагу. Існує рагу овочеве, в якому використовують тільки овочі. Але наш рецепт - це рецепт рагу з куркою. Саме вона робить страву більш ситною і ще смачнішою, ніж звичайне рагу. Мінімум калорій, але максимум задоволення ви отримаєте, спробувавши рагу за нашим рецептом. Ми впевнені, ваші рідні будуть не менеш здивовані, і захочуть це рагу ще і ще.

Продукти для рецепту

Куряче філе Алан варено-копчене
556.20

Куряче філе Алан варено-копчене

за 1 кг

Інгредієнти

Куряче філе Алан варено-копчене

1 кг.

Кабачок

450 г.

Цибуля ріпчаста молода

2 шт.

Перець Каппа солодкий

1 шт.

Томати Гурман очищені у власному соку 430г

400 г.

Часник

2 зубчика

Базилік зелений, шт

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Олія соняшникова салатна 500мл

за смаком

Етапи приготування

01

Куряче філе порізати на великі шматочки.

02

Кабачок, цибулю і перець також нарізати крупно.

03

На великому вогні, розігріти в сотейнику соняшникову олію і обсмажити в ньому шматочки філе. Обсмажувати слід не все філе, а в 2-3 заходи до золотистої скоринки.

04

Потім м'ясо викласти на тарілку, а в сотейник висипати нарізану цибулю, тільки вогонь, при цьому, зробити трохи менше середнього. Цибулю смажити 3-4 хвилини.

05

Після чого додати нарізані кабачок і перець, продовжувати смажити ще хвилин 10.

06

Потім обсмажені шматочки м'яса повернути в сотейник. Додати розім'яті помідори разом із соком. Посолити і поперчити за смаком і довести до кипіння.

07

Після чого накрити кришкою і продовжувати тушкувати хвилин 20 до повної готовності м'яса і овочів.

08

Поки страва тушкується, натерти часник на дрібній тертці, а базилік дрібно нарубати ножем.

09

Коли страва буде готова, вимкнути вогонь, посипати тертим часником і базиліком, накрити кришкою і дати постояти хвилин 5.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв