
Курка по-японськи
Здоровий спосіб життя, збереження традицій, простота і лаконічність - саме так коротко можна описати Японію і японців. Найкраще ці якості відображаються в японській кухні Спробуйте приготувати курку по-японськи. Проста і дуже смачна страва готується швидко і легко. М'ясо виходить соковитим і ніжним. Петрушка надає курці пряний духмячний аромат, а соєвий соус пікантність і незвичайний ніжний присмак.Можно подавати як основну страву і до гарніру. Прекрасно поєднується з рисом і овочами. Ця страва припаде до смаку всім членам вашої родини і займе гідне місце у вашому домашньому меню.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля
150 г.
Соус соєвий Kaiseki 1л
2 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ч. л.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Петрушка 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Вода негазована Аквуля 2л
2 ст. л.
Етапи приготування
01
М'ясо зі стегенець порізати великими шматочками.
02
Цибулю порізати півкільцями.
03
Петрушку дрібно порізати.
04
На сковороду налити соєвий соус, додати дві ложки води, цукор, дрібку солі, довести до кипіння.
05
Додати цибулю, смажити 5 хвилин, періодично помішуючи.
06
Додати шматочки курки, перемішати з цибулею. Готувати по 5 хвилин на середньому вогні з двох сторін.
07
Посипати петрушкою.
08
Яйце з дрібкою солі збити виделкою. Рівномірно влити яйце на шматочки курки. Готувати пару хвилин, поки не схопиться яйце.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів