Сирники з картоплею - Image

Сирники з картоплею

Кількість порцій: 2Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Любите сирники? А деруни? Якщо на обидва питання ви відповіли «Так», тоді пропонуємо вам приготувати сирники з картоплею. Відчуйте справжній смак українських закусок. Для цього не знадобиться багато часу. Смачні, якщо хочете, хрусткі, ароматні, ситні вони змусять вас закрити очі і просто насолоджуватися життям. А поливши їх сметаною та з'ївши всю порцію, ви станете справжніми козаком та козачкою. Сирники принесуть разом із собою не тільки аромат смачної страви, але і приємний запах полів і лугів, лісів і квітів, свободу безмежної української душі. Також ви можете підкорити такою стравою серце будь-якого закордонного гостя. Смачного!

Продукти для рецепту

Сир кисломолочний 9%
87.90

Сир кисломолочний 9%

за 1 кг

Інгредієнти

Сир кисломолочний 9%

100 г.

Картопля фасована

100 г.

Борошно пшеничне вищий гатунок

10 г.

Яйце куряче С0 1шт

1 шт.

Масло вершкове домашнє

10 г

Сіль Єгипет

за смаком

Сметана ХМЗ 20%

30 г.

Етапи приготування

01

Картоплю помити очистити і зварити. Коли вона буде готова, то зробити пюре. Протерти сир і пюре через сито і змішати в однорідну масу.

02

Додати до сирно-картопляної маси яйце і сіль. Перемішати і по трохи додати просіяне борошно. Розмішати тісто до однорідної консистенції.

03

Розтопити на сковороді вершкове масло і добре його прогріти. Сформувати з тіста кружки і обсмажити їх по 1-2 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки. Подавати можна зі сметаною.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Пана-кота з горгонзолою

Пана-кота з горгонзолою

4

30 хв