
Брюссельська капуста з гірчичною заправкою
Ви зробили правильний вибір, якщо звернули увагу на даний рецепт приготування страви брюссельська капуста з гірчичною заправкою. Брюссельська капуста неймовірно корисна. Бо містить в собі безліч корисних для організму людини речовин: клітковину, цукор, крохмаль, білок. Однак, особливо цінною брюссельська капуста вважається завдяки унікальному набору вітамінів. Завдяки такому багатому і складному біохімічному складу, брюссельська капуста дуже цінується кулінарами. Тому і ви постарайтеся, щоб страви з брюссельської капусти якомога частіше були на вашому столі. Сьогодні приготувавши дану страву, ви успішно можете почати цю "брюссельську традицію". Страва порадує вас легким смаком.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста Hortex Брюссельська заморожена 450г
400 г.
Масло вершкове домашнє
1 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Вино Chevrotin Chardonnay сухе біле 0,75л
100 мл.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
100 мл.
Цибуля
2 шт.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
1 ст. л.
Петрушка 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
У сковорідці розтопити вершкове масло і оливкову олію. Підсмажити розрізану на половинки капусту. Посолити, поперчити за смаком і готувати протягом 5 хвилин.
02
Додати до капусти нарізану дрібно цибулю, влити вино, накрити сковорідку кришкою і тушкувати 15-20 хвилин.
03
За 5 хвилин до того, як знімати сковорідку з вогню, влити в сковороду вершки, потім додати гірчицю, добре перемішати.
04
Подавати страву, посипавши нарізаною петрушкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів