
Бефстроганов з лисичками
Не дивлячись на таку незвичайну назву, бефстроганов - це популярна страва російської кухні. Хоча саме слово французького походження, позначає воно «яловичина по- строганівські». Відмінною особливістю цієї страви є те, що яловичину потрібно порізати дуже дрібно і обсмажити на сковороді. Бефстроганов з'явився відносно недавно, наприкінці ХІХ століття і отримав назву від імені графа Строганова Олександра Григоровича. Спочатку цю страву робили саме із м'яса яловичини. Наш рецепт трохи відрізняється від класичного варіанту. Лисички надають особливого смаку страві, при цьому вона виходить не такою калорійною.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
30 г.
Олія соняшникова салатна 500мл
40 г.
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
20 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Вершки Mlekovita 36% 1л
50 г.
Картопля фасована
150 г.
Гриби Лисички Шарм 480г
40 г.
Вирізка Домашнє на дровах з телятини в спеціях сирокопчена
100 г.
Зелень мікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
Нарізати м'ясо брусочками. Нагріти 2 сковороди. В одній обсмажити на олії гриби і цибулю з додаванням вина.
02
На другій сковороді обсмажити м'ясо до напівготовності. Потім додати смажені гриби і цибулю. Влити вершки, посолити і поперчити. Протушкувати з вершками протягом декількох хвилин.
03
Картоплю обсмажити. Посолити. Викласти на блюдо м'ясо з грибами, навколо викласти картоплю. Декорувати зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів