
Запечена молода картопля в кунжутній скоринці
З таких простих продуктів як картопля, сметана і кунжутна олія можна приготувати шикарну і неймовірно смачну вечерю чи обід. Отже, все що вам потрібно для запеченої молодої картоплі в кунжутной скоринці - це парочка інгредієнтів і півгодини часу. А смак страви вийде запаморочливий. Адже, кунжутне насіння дуже добре поєднується з запеченими продуктами. Воно створює ту знамениту хрустку і ароматну скоринку, яка робить продукти соковитими і м'якими. До того ж кунжут ще й дуже корисний. Ми вже, звичайно, не говоримо про величезну користь молодої картоплі. Тому не втрачайте час, адже, через півгодини ви можете вже їсти цю смачну й ароматну страва!
Інгредієнти
Картопля молода
300 г
Кунжут
40 г
Кунжутна олія
2 ст. л.
Сіль
10 г
Сметана
100 г
Кріп
50 г
Часник
2 зуб.
Етапи приготування
01
Картоплю добре вимити і розрізати навпіл (якщо невелика) або на часточки. Посолити, змішати з олією і дати трохи постояти.
02
Духовку розігріти до 190-200С.
03
Кунжут злегка обсмажити на сухій сковорідці. Вмочити зрізи картоплі в кунжут і викласти на змащене олією деко в один шар. Запікати 25 хвилин.
04
Для соусу змішати сметану, сіль, кріп, дрібно нарізаний часник. Дати настоятися поки печеться картопля.
05
Подавати гарячу картоплю з соусом і свіжими овочами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів