Запечені баклажани з фетою - Image

Запечені баклажани з фетою

Кількість порцій: 2Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Ви скучили за літом, за теполим ніжним сонечком? Вам хочеться побалувати себе чимось смачненьким і корисним? Тоді ця страва, проста у приготуванні і під силу навіть самій недосвідченій господині буде для вас безцінною знахідкою. Витративши всього лише 60 хвилин ви отримаєте надзвичайно смачний і корисний продукт, справжнє джерело вітамінів, мікро і макроелементів. Нарізані кубиками баклажани запечені в духовці, приправлені лимонним соком і соєвим соусом, в дуеті з фетою сколихнуть в пам'яті спогади теплого літнього вечора і залишать на губах присмак Середземноморського бризу. Приємного апетиту!

Інгредієнти

Баклажан

2 шт.

Оливкова олія

2 ст. л.

Оцет

1 ст. л.

Мед

1 ст. л.

Суміш перців

1 ч. л.

Кмин

1/2 ч. л.

Часник

2 зуб.

Лимон

40 г

Соєвий соус

1 ст. л.

Сир фета

50 г

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Розігріти духовку до 200°С. Нарізати баклажани кубиками і скласти у велику миску. Злегка посипати сіллю і відкласти в сторону, поки готується маринад.

02

Змішати оливкову олію, оцет, мед, перці, розчавлений часник і кмин.

03

Злити рідину з баклажанів і полити їх маринадом.

04

Запікати овочі в духовці протягом 40 хвилин. Вийняти з духовки і дати трохи охолонути.

05

Змішати лимонний сік і соєвий соус, полити баклажани.

06

Фету розкришити.

07

Розкласти запечені овочі по тарілках і посипати фетою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Пана-кота з горгонзолою

Пана-кота з горгонзолою

4

30 хв

Запечені баклажани з фетою – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua