
Англійські міні-пироги з куркою
Британська кухня не славиться своєю особливою витонченістю. Можна сказати, що це досить смачна, але не зовсім вишукана кухня. У своїй догмі англійські рецепти страв грунтуються на тому, щоб підкреслити природний смак їжі, а не змінити його. Англійська кухня має дуже цікаві національні традиції. Чого тільки коштує британська традиція недільного обіду. Ось і вам чому б не почати традицію своїх недільних сімейних обідів. І для цього початку ми представляємо вам один з рецептів страв англійської кухні. Сьогодні будемо пекти англійські міні-пироги з куркою. Вони виходять смачні, красиві і дуже ситні. Добре зберігаються кілька днів у холодильнику.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія соняшникова салатна 500мл
1 ст. л.
Грудинка куряча
450 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
125 мл.
Горошок зелений Лімо заморожений 400г
125 г.
Мойва ціла морожена
125 г.
Сіль Єгипет
0,5 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
0,25 ч. л.
Перець зелений
0,25 ч. л.
Сир Armando Чеддер
250 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
250 г.
Молоко 2,5% 900г
250 мл.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 190ºС.
02
У сковороду з розігрітим маслом додати курячу грудку, порізану на маленькі шматочки, обсмажувати 5-7 хвилин. Додати до курки порізану цибулю і бульйон, довести до кипіння. Додати морожені овочі і приправу. Готувати поки вся рідина не вбереться. Дати охолонути 5 хвилин, додати сир.
03
У мисці змішати борошно, яйця і молоко, замісити тісто.
04
Змастити формочки для випікання маслом, викласти 1 ст. л. тіста, потім 60 г. начинки курячої, зверху знову 1 ст. л. тіста.
05
Випікати в духовці 25-30 хвилин. Дати охолонути 5 хвилин. Вийняти міні-пироги з формочок, дати охолонути 10 хвилин, потім подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів