
Аджика сира, яку не потрібно консервувати
Рецепт аджики, яку не потрібно консервувати, звичайно ж зацікавить багатьох господинь. Адже це дуже зручно, просто і легко. Аджика - це абхазька гостра приправа. Завдяки червоному перцю аджика має насичений червоний колір. Саме слово "аджика" означає "сіль". Існує легенда, що абхазькі чабани, коли йшли в гори пасти овець, брали із собою сіль, адже вона викликає спрагу пити і їсти у тварин. Так як сіль була дорогим продуктом, вони домішували до неї перець. Таким чином з'явилися перші рецепти аджики. Звичайно ж у наш час рецептура трохи змінилася, додалося багато інших інгредієнтів, то аджика - це чудова приправа в будь-який час року до м'ясних продуктів.
Інгредієнти
Солодкий червоний перець
500 г.
Гіркий перець
150 г.
Часник
300 г.
Морква
300 г.
Корінь петрушки
300 г.
Яблука
300 г.
Помідори
400 г.
Томатна паста
2 ст. л.
Гірчиця
100 г.
Оцет
220г.
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
Всі інгредієнти потрібно очистити і перекрутити на м'ясорубці з мілкою ришіткою.
02
Додати томатну пасту.
03
Потім додати гірчицю, оцет, сіль і все добре перемішати. Розкласти по банках.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів