Суп-пюре з броколі і курячим філе - Image

Суп-пюре з броколі і курячим філе

Кількість порцій: 6Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Багато господинь зовсім не використовують у своїй кулінарній практиці такий овоч, як капуста броколі, яка вважається королевою капустяного царства. Пояснити цей факт складно, бо броколі готова поділитися з нами своїм дійсно унікальним набором вітамінів і мікроелементів. Познайомтеся ближче з броколі, приготувавши з неї суп-пюре. Корисність інших інгредієнтів запропонованої страви: курячого філе і ріпчастої цибулі теж не викликає сумнівів. За бажанням замість ріпчастої цибулі можна використовувати цибулю-порей, а куряче філе можна замінити філе індички. У будь-якому випадку у Вас вийде смачний, дуже ніжний і при цьому вельми ситний суп-пюре.

Інгредієнти

Броколі

400 г.

Куряче філе

300 г.

Ріпчаста цибуля

150 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Вода

2 л.

Етапи приготування

01

Філе нарізати кубиками.

02

Ріпчасту цибулю дрібно покришити.

03

Залити філе 2 л. води, варити 15 хвилин після закипання.

04

У бульйон додати цибулю.

05

Слідом за цибулею додати броколі і варити все разом протягом 10 хвилин.

06

Збити за допомогою блендера. При подачі прикрасити зеленню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Суп-пюре з броколі і курячим філе – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua