
Свинина в томатному соусі
У рейтингу по легкозасвоюваності свинина поступається тільки баранині. Крім того вона - один із самих легких в приготуванні видів м'яса. Тому свинина дуже затребувана в кулінарії і широко використовується в національних кухнях по всьому світу. Ви любите страви зі свинини і шукаєте новий рецептик для її приготування? Варіантів приготування цього виду м'яса так багато, що можна не повторюватися в приготуванні страв зі свинини дуже довго. Хіба тільки домашні попросять Вас приготувати страву, що особливо полюбилася, "на біс". Свинина в томатному соусі - ще один рецепт у Вашу колекцію страв зі свинини. Страва дуже проста, але від цього не менш смачна.
Інгредієнти
Філе свинини
500 г.
Оливкова олія
40 мл.
Часник
1 зубчик
Сіль
1 ч. л.
Томатна паста
1 ст. л.
Кріп
4 гілочки
Цибуля
1 шт.
Перець чорний мелений
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Цибулю подрібнити і підсмажити на оливковій олії.
02
Додати нарізане шматочками м'ясо, трохи води і перемішати. Тушкувати м'ясо до готовності.
03
Додати томатну пасту до м'яса і добре перемішати. Тушкувати 7 хвилин.
04
Додати до м'яса подрібнений часник, сіль, перець, кріп.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів