Азу - Image

Азу

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Щоб спробувати справжнє азу, потрібно обов'язково зробити його так, як роблять це татари, тому що саме вони першими придумали готувати м'ясо з овочами і обов'язково з гострим соусом (втім, як і більшість страв татарської кухні). М'ясо для азу підійде будь-яке, хоча в перевазі свинина. Якщо ж хочете зробити страву менш жирною, тоді пропонуємо робити азу з яловичини, в такому випадку можна додавати моркву для більш приємного смаку. Подавати азу можна як повноцінну страву, звичайно що, в гарячому або теплому вигляді, тоді воно буде дуже смачне. Можна прикрасити страву зеленню (кропом або зеленою цибулею ) - все за вашим бажанням.

Інгредієнти

Свинина

500 г.

Солоні огірки

3 шт.

Часник

3 зубчика

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Томатна паста

3 ст. л.

Лавровий лист

за смаком

Чорний перець горошком

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Етапи приготування

01

М'ясо промити під водою і нарізати соломкою.

02

Цибулю очистити від шкірки і нарізати півкільцями.

03

М'ясо трохи обсмажити на сковороді з товстим дном на соняшниковій олії.

04

Потім додати цибулю і готувати доки вона не стане золотистого кольору.

05

Далі в сковороду додати томатну пасту, часник, видавлений через прес, лавровий лист, перець горошком, нарізані кружечками огірки.

06

Налити в сковороду трохи води і залишити тушкуватися на середньому вогні під кришкою до готовності м'яса.

07

Подавати страву до гарячого гарніру, наприклад до картопляного пюре.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Азу – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua