Овочевий салат із сьомгою і креветками - Image

Овочевий салат із сьомгою і креветками

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Салати з сьомгою відносяться до страв святкового столу. Тим більше в запропонований салат доданий ще один морепродукт - креветки. Поєднання сьомги і креветок дуже гармонійне і є родзинкою цього салату. Овочеві інгредієнти і слабосолона сьомга змішуються і поливаються заправкою, а відварені креветки викладаються зверху. Салат простий і швидкий у приготуванні, але дуже смачний, вишуканий і корисний. Якщо Ви будете використовувати солодкий перець і червоного, і жовтого кольору в поєднанні з зеленими огірками, приготований салат буде виглядати дуже колоритно і нарядно. Порада: салат краще готувати безпосередньо перед подачею до столу.

Продукти для рецепту

Інгредієнти

Перець Каппа солодкий

100 г.

Огірки солені

120 г.

Сьомга слабосолена 100г

200 г.

Оцет столовий Руна 9% 0,75л

20 мл.

Креветки 90/120

200 г.

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

15 мл.

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Огірки помити і нарізати кубиками або соломкою. Перець помити, видалити насінну коробку і нарізати кубиками або соломкою. Сьомгу нарізати невеликими шматочками. Скласти всі інгредієнти в миску.

02

Окремо змішати оцет, рослинну олію, сіль і перець. Заправити соусом овочі з рибою. Креветки відварити протягом 3 хвилин в підсоленій воді. Викласти салат на тарілки і прикрасити креветками.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв