Овочевий салат з креветками - Image

Овочевий салат з креветками

Кількість порцій: 4Час приготування: 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Креветки - чудовий морепродукт, який дуже затребуваний в кулінарії. Причому, цей дар морів є цінним і доступним продуктом. Креветки з успіхом використовують у приготуванні салатів і соусів, паштетів і гарячих страв. У запропонованому салаті цей інгредієнт безсумнівно задає тон і є родзинкою. Поєднання креветок з помідорами й огірками дуже цікаве, особливо із заправкою з корисної оливкової олії, яка ідеально підходить для подібних салатів. Нагадуємо: якщо Ви купили для салату варені креветки, залишається їх тільки промити. Але краще купувати сирі креветки: креветковий смак Вашого салату буде більш яскравим.

Продукти для рецепту

Креветки 90/120
469.40 - 504.70

Креветки 90/120

за 1 кг

Інгредієнти

Креветки 90/120

300 г.

Помідори рожеві фасовка

400 г.

Огірки солені

300 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

30 мл.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Креветки відварити в підсоленій воді і охолодити.

02

Помідори та огірки помити і нарізати кубиками або скибочками.

03

Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію, сіль за смаком і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв