Кальмари, фаршировані креветками - Image

Кальмари, фаршировані креветками

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 год 20 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Звичайно не всі люблять морепродукти. В основному чоловіки більше віддають перевагу м'ясу і всьому, що з ним пов'язано. Але справжнім поціновувачам креветок і кальмарів ця страва точно сподобається. І якщо на перший погляд вам здається, що вона не ситна, то ви помиляєтеся. Такими фаршированими кальмарчиками цілком можна наїстися. Вважається, що користь кальмарів у його смаковому букеті. Він набагато багатший, ніж птиці або навіть яловичини. У кальмарах міститися кислоти, які впливають на рівень холестерину в крові. Ну звичайно ж варто згадати, що в кальмарах дуже багато білка, що добре для м'язових тканин, тому їх м'ясо підійде для спортсменів і тих, хто просто для себе займається спортом.

Продукти для рецепту

Креветки варено-морожені
279.00 - 363.70

Креветки варено-морожені

за 1 кг

Інгредієнти

Креветки варено-морожені

250 г.

Цибуля

1 шт.

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

2 шт.

Сир Херсонський Сир Королівський 45%

40 г.

Борошно 7 1кг

50 г.

Помідори рожеві фасовка

250 г.

Вино Bastida Me Gusta біле 0,75л

200 мл.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Петрушка 70г

за смаком

Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л

за смаком

Вода негазована Аквуля 2л

за смаком

Етапи приготування

01

Креветки розморозити та обсмажити в невеликій кількості олії.

02

Зняти креветки з вогню і викласти на тарілку.

03

Розрізати цибулю навпіл і одну половину подрібнити, обсмажити до прозорого кольору.

04

Додати в сковороду креветки, плавники і щупальця кальмара, дрібно нарізані яйця, зварені вкруту, потертий сир і дрібно порізану петрушку.

05

Все ретельно перемішати, посолити і поперчити за смаком. Обсмажити хвилини 3-4, постійно помішуючи.

06

Отриману начинку трохи остудити і начинити їй кальмари. Відкритий край кальмара закріпити зубочистками.

07

Фаршировані кальмари обваляти в борошні і обсмажити в олії. Після чого зняти з вогню.

08

Для приготування соусу необхідно в тій же сковороді обсмажити на олії дрібно порізану другу половину цибулі.

09

Влити в сковороду вино і дати йому трохи випаритися. Потім додати дрібно нарізані помідори, попередньо очищені від шкірки. Тушкувати близько 10 хв.

10

Соус посолити і поперчити, а також додати води за смаком і залишити тушкуватися ще хвилин 30.

11

За 5 хвилин до закінчення тушкування соусу, додати в нього кальмари. Дати час прогрітися і страва готова.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв