Кальмари, фаршировані рисом і грибами - Image

Кальмари, фаршировані рисом і грибами

Кількість порцій: 8Час приготування: 1 год 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Кальмари самі по собі вже продукт досить насичений різними вітамінами, мікроелементами та кислотами. В ньому дуже багато білка (як у багатьох морепродуктах) і різних кислот для підтримки нашого організму у прекрасній формі. Але якщо кальмари чимось начиняти, то вийде зовсім нова страва, яка цілком зійде як самостійна. Такий цікавий мікс продуктів морських країн із рисом і грибами дуже незвичайний. І саме через це і варто спробувати його зробити. Тим більше, що всі продукти досить корисні і низькокалорійні. Тому приготувавши фаршировані кальмари, смачну і приємну вечерю в колі сім'ї вам забезпечено.

Продукти для рецепту

Кальмари Vici туби сиро-морожені глазуровані U7 1кг
575.50

Кальмари Vici туби сиро-морожені глазуровані U7 1кг

1 кг

Інгредієнти

Кальмари Vici туби сиро-морожені глазуровані U7 1кг

400 г.

Продукт згущений Полтавочка Ірис варений з рослинним жиром та цукром 8,5% 370г

200 г.

Печериці Українські Печериці Кремові 500г

200 г.

Цибуля

100 г.

Сир Херсонський Сир Королівський 45%

100 г.

Сметана ХМЗ 20%

2 ст. л.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Олія соняшникова салатна 500мл

за смаком

Етапи приготування

01

Порізати дрібно цибулю, гриби порізати невеликими шматочками.

02

Натерти сир на крупній терці.

03

Соняшникову олію розігріти на сковороді. Викласти цибулю і смажити до золотистої скоринки протягом 10 хвилин.

04

До цибулі додати гриби і смажити 15-20 хвилин, поки не випариться вся рідина. Посолити, поперчити.

05

В окрему ємність скласти зварений рис, смажені гриби з цибулею і натертий сир.

06

Додати 2 ст. л. сметани і ретельно перемішати. Начинка готова.

07

Кальмари розморозити. Якщо кальмари в шкірці, то під струменем гарячої води необхідно її зняти і витягти зсередини хітинову пластину, ретельно промити всередині і зовні. Нафарширувати кальмари начинкою (не дуже щільно).

08

Заколоти зубочистками. Викласти кальмари у форму і запікати 20-25 хвилин у духовці при температурі 200°C.

09

Готові фаршировані кальмари можна подавати в гарячому вигляді до гарніру, порізавши на порційні шматочки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв