Салат з мідіями
Коли вам захочеться чогось незвичайного, смачного і корисного, спробуйте цю страву. Поєднання в ній таких продуктів як мідії, оливки і авокадо порадує вас не лише несподіваним і вишуканим смаком, але і чудовим настроєм і самопочуттям. Насолоджуватися ніжною консистенцією і приємним смаком мідій можна без особливого страху зіпсувати контури своєї фігури через їх неймовірно малу калорійність. У незвичайному м'ясі цих молюсків не міститься вуглеводів, зате є висока концентрація високоякісного білку, Омега-3-кислот, вітамінів і мікроелементів. Соус стане родзинкою страви і складе чудову компанію іншим інгредієнтам.
Інгредієнти
Консервовані мідії
200 гр
Оливки
16 шт.
Авокадо
4 шт.
Листя зеленого салату
1 пучок
Вершки
4 ст.л.
Лимонний сік
2 ч.л.
Майонез
2 ст.л.
Коньяк
2 ст.л.
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
Листя салату вимити, просушити, нарвати. Авокадо розрізати навпіл і, видаливши кісточку, нарізати соломкою.
02
Оливки нарізати кільцями. Авокадо з'єднати з листям салату і оливками, додати мідії, перемішати.
03
Для соусу зазначені інгредієнти (вершки, лимонний сік, майонез, коньяк) з'єднати і збити. При подачі укласти салат на блюдо, прикрасити соусом і скибочкою лимона.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів