Крабові пиріжки - Image

Крабові пиріжки

Кількість порцій: 6Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Крабові пиріжки - це прекрасна, дуже ніжна низькокалорійна закуска. Готується з смачного листкового тіста, яке можна приготувати або самостійно в домашніх умовах, або купити вже готове в супермаркеті. Час випічки конвертів з тіста залежить від індивідуальної духовки, в середньому, близько 9-10 хвилин, при температурі 180 С. Склад начинки можна сміливо варіювати. Дана закуска ідеально підходить як для святкового столу, так і для повсякденного. Рецепт крабових пиріжків досить простий у приготуванні, всі продукти доступні і не вимагають великих грошових витрат.

Інгредієнти

Листкове тісто (бездріжджове)

900 г.

Яйця

1 шт.

Крабове м'ясо

200 г.

Вершкове масло

1 ст. л.

Часник

1 шт.

Цибуля-порей

2 стебла

Солодкий перець

1 шт.

Сметана

2 ст. л.

Лимонний сік

2 ч. л.

Кріп

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Листкове тісто розморозити при кімнатній температурі. Розігріти духовку до 200°C.

02

Яєчний жовток відокремити від білка. Тісто розкачати, вирізати 6 квадратів. Деко застелити пергаментним папером, на нього викласти квадратики. З тіста, вирізати стільки ж рамок, шириною 2 см.

03

Кулінарним пензлем змастити краї квадратиків яєчним білком. Поверх викласти квадратні рамки. Змастити яєчним жовтком всі деталі з тіста. Відправити в духовку на 10 хв.

04

Для начинки упаковку крабового м'яса подрібнити, обсмажити у вершковому маслі. Додати роздавлений зубчик часнику, порізану кільцями цибулю-порей. Перець порізати смужками і разом із соком лимона додати до крабового м'яса. Сіль, перець і сметану змішати. Подрібнити кріп, все змішати. Начинити пиріжки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Крабові пиріжки – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua