
Пшеничні млинці з фейхоа та м'ятою
Це рецепт приготування дуже оригінальних млинчиків. Готуються пшеничні млинці з фейхоа і м'ятою всього за тридцять хвилин, але в підсумку виходить дуже смачний десерт. Фейхоа - це соковита ягода з ароматом і смаком суниці, ананаса і ківі, родом вона з Бразилії. Фейхоа має яскравий кислуватий смак з досить сильними суничними нотками, до яких додають трохи цукру. Фейхоа відмінно поєднується з м'ятою, разом вони створюють неймовірно свіжий смак. Їх поєднання буде відмінною начинкою для млинців. Додатковим соусом до таких млинців служить густий гарячий шоколад.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
125 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
300 мл.
Сіль Єгипет
0,5 ч. л.
Компот Yan з фейхоа 0,95л
400 г.
М'ята свіжа пучок 50г
20 г.
Лимон
1 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст. л.
Етапи приготування
01
У мисці змішати борошно, сіль і яйця, влити молоко, перемішати до однорідного стану. Поставити в прохолодне місце на 20 хвилин.
02
Натерти лимонну цедру, фейхоа разом з цукром подрібнити в блендері, додати в чашу блендера лимонний сік, перемішати, додати також листя м'яти. Всі інгредієнти подрібнити.
03
Дістати підготовлене тісто з прохолодного місця, поставити на вогонь сковороду з рослинною олією, розігріти, зробити млинці.
04
Змастити млинці соусом із фейхоа, загорнути конвертиком. Зверху посипати лимонною цедрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів