
Оладки зі шпинатом, в'яленими помідорами і сиром
Оладки - відмінний варіант для сніданку. Оладки зі шпинатом, в'яленими помідорами і сиром готуються швидко, відмінні за смаком і поживні. Шпинат відомий своєю високою поживною цінністю. Його листя містять 34% білка і 4,58% жиру, 0,5-1,4% вуглеводів і 2,1% мінеральних речовин. За вмістом білка шпинат поступається тільки м'ясу. Шпинат рекомендується частіше вживати в їжу. Щоб прибрати надлишок жиру, готові оладки потрібно викласти на паперові рушники. Можна зберегти оладки свіжими протягом двох-трьох днів. Для цього необхідно зробити між ними прошарки з фольги або пергаменту, помістити в целофановий пакет і зберігати в холодильнику.
Інгредієнти
Борошно
200 г.
Розпушувач
1 ч. л.
Сіль
1 щіпка
Молоко
100 мл.
Твердий сир
100 г.
Сметана
2 ст. л.
Листя шпинату
50 г.
Чорний мелений перець
за смаком
Орегано
1 ч. л.
В'ялені помідори
4 шт.
Оливкова олія
за смаком
Етапи приготування
01
Змішати борошно з розпушувачем, сіллю і орегано. Додати молоко і сметану. Збити вінчиком всю масу до однорідної консистенції.
02
Додати дрібно порізаний шпинат, перець, помідори і тертий сир.
03
Обсмажувати оладки на олії з обох боків до золотисто-коричневого кольору.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів