Соте із анчоусів з броколі - Image

Соте із анчоусів з броколі

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Соте (фр. sauté) - це смажені або тушковані в маслі овочі з м'ясом, рибою або грибами. Батьківщиною цієї страви є Франція. Від класичного рагу відрізняється тим, що соте більше смажиться, а рагу більше тушкується. Готують рибні соте з судака, тріски, камбали та інших видів риби, м'ясні соте з курки, телятини. Найбільшою популярністю користуються рецепти овочевого соте. Соте з анчоусів з брокколі - дуже смачне блюдо, підійде і для сніданку, і для вечері. Готується просто, швидко і смачно. Ситна, поживна і корисна страва. На гарнір до цього соте слід подавати відварну картоплю.

Продукти для рецепту

Капуста Броколі
129.90 - 179.90

Капуста Броколі

за 1 кг

Інгредієнти

Капуста Броколі

1,25 кг.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

30 мл.

Часник

8 шт.

Анчоуси Rizzoli солоні 850г

10 шт.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Макаронні вироби La Pasta Perfetto ріжки 400г

150 г.

Сир Фета Світ Сир 45%

60 г.

Етапи приготування

01

Розігріти сковороду, налити оливкову олію, викласти нарізане філе анчоусів, додати також подрібнений часник. Обсмажувати протягом 5 хвилин до золотистого кольору.

02

Обрізати у капусти черешки. Поставити на вогонь каструлю з 6 л. води, довести до кипіння, посолити, викласти капусту, варити 1 хвилину.

03

Витягнути капусту з каструлі, перекласти на сковороду. Тушкувати 10 хвилин, до м'якості капусти. Прибрати сковороду з вогню, посолити і поперчити за смаком.

04

Відварити пасту, сир нарізати кубиками. При подачі змішати в мисці капусту, пасту і сир, перемішати, розкласти на тарілки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв