
Солодкий рис з часником, креветками і руколою
Це швидкий варіант приготування смачної вечері. Особливо порадіють такій страві ті хто не любить довго возитися на кухні. Адже, приготування страви забере у вас всього двадцять хвилин. При такому мінімумі часу ви будете мати повноцінну смачну страву. Вона вживається в якості самостійної страви, адже, тут є і гарнір - рис, і основна страва - креветки. До того ж в рецепті присутні багато інших інгредієнтів, які в своєму поєднанні і дадуть той незвичайний і самобутній колорит всій страві. Страва досить ситна, але не дуже калорійна. Тому що креветки містять дуже багато білка, який не зіпсує вашу фігуру зайвими кіллограми.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Оцет рисовий Akura 200мл
100 г.
Цукор тростинний Verival нерафінований 500г
50 г.
Рукола 50г
100 г.
Олія кунжутна Auchan 240мл
50 г.
Часник
12 шт.
Соус соєвий Chong 1л
3 ст. л.
Лимон
2 шт.
Креветки 90/120
500 г.
Коріандр Еко мелений 20г
50 г.
Етапи приготування
01
У каструлю налити воду, поставити на вогонь, всипати рис, варити. Сковороду поставити на вогонь, влити кунжутну олію, додати в сковороду подрібнений часник, важливо не пережарити.
02
Вичавити з лимонів сік, додати до соку в мисці соєвий соус, оцет, цукор і креветки. Перемішати інгредієнти. Додати суміш в сковороду до часнику. Як тільки рідина почне кипіти, зменшити вогонь.
03
Додати в сковороду руколу і коріандр, додати трохи недоварений рис з рідиною, якщо така є. Перемішати. Накрити кришкою, зняти з вогню, дати настоятися 2-3 хвилини в сковороді.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів