Вівсяна каша з інжиром і теплим медовим соусом - Image

Вівсяна каша з інжиром і теплим медовим соусом

Кількість порцій: 2Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Вашій увазі представлений рецепт для тих, кому надокучив класичний сніданок. Вівсяна каша – традиційний сніданок англійців, один з найпопулярніших сніданків в Європі, особливо серед тих, хто дотримується здорового харчування. І це не просто так. Адже, напевно, всім відомі неймовірно корисні властивості цієї зернової культури. Підкуповує також швидкість приготування і подальше тривале відчуття ситості. У кашу часто додають різні фрукти, сухофрукти, мед і горіхи. У даному ж рецепті пропонується до звичайної каші додати свіжі скибочки інжиру, доведені до м'якості в ароматному медовому соусі з кедровими горішками.

Продукти для рецепту

Каша безмолочна Hipp вівсяна 200г
144.00 - 177.00

Каша безмолочна Hipp вівсяна 200г

200 г

Інгредієнти

Каша безмолочна Hipp вівсяна 200г

80 г

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

300 мл

Мед Літній Мед 750г

20 г

Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г

3 г

Приправа Еко Кориця ціла паличка 20г

1 шт.

Горіх кедровий Kilojo сушений 50г

15 г

Інжир сушений

2 шт.

Етапи приготування

01

Налити молоко в сотейник і додати чайну ложку меду. Поставити сотейник на невеликий вогонь і нагріти. Додати до молока ваніль і паличку кориці. Довести молоко до кипіння, додати вівсянку і варити, постійно помішуючи, близько 5-7 хвилин. Вимкнути вогонь і видалити паличку кориці. Накрити сотейник кришкою і залишити на кілька хвилин.

02

Інжир помити і нарізати скибочками. Кедрові горіхи обсмажити на сухій сковороді кілька хвилин. Додати до горіхів корицю, скибочки інжиру, 1 столову ложку меду і 1 столову ложку води. Близько 3-4 хвилин варити на середньому вогні до загусання. Додати соус з фруктами в кашу.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв