
Салат з горбушею і картоплею
Одним з представників видів лососевих риб є горбуша, або рожевий лосось. У ній міститься велика різноманітність корисних речовин, мінералів і вітамінів, вона корисна для шкіри, слизових оболонок, травного тракту і нервової системи. Горбушу в їжу вживають солону або консервовану. Але корисних речовин і вітамінів в ній збережеться більше, якщо менше піддавати її кулінарній обробці. Тому краще всього використовувати горбушу для приготування різноманітних салатів. Салат з горбушею і картоплею готується швидко і легко, і виходить дуже ситним, після нього ще довго не відчувається почуття голоду.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Ікра горбуші Silver Bay солона свіжоморожена 1кг
150 г.
Картопля фасована
250 г.
Часник
2 зубчика
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
3 ст. л.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Відварити картоплю до готовності. Остудити.
02
Почистити і нарізати кубиками.
03
Горбушу нарізати невеликими шматочками.
04
Зробити заправку для салату, змішавши олію і оцет. Додати видавлений через часниковий прес часник.
05
На блюдо викласти листя салату. На нього викласти картоплю і горбушу. Полити заправкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів