Смажена картопля із оливками та лимоном по-марокканськи - Image

Смажена картопля із оливками та лимоном по-марокканськи

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Якщо ви великий поціновувач картоплі смаженої, тушкованої, вареної, товченої, але ви б хотіли якось урізноманітнити цю одноманітність, а у вашому холодильнику нічого крім картоплі, лимона і баночки оливок немає, то можете сміливо готувати страву "смажена картопля із оливками та лимоном по-марокканськи". Для цієї страви не потрібно особливої ​​майстерності. Його може приготувати будь-яка людина, навіть та, яка ненавидить куховарити. Адже все в цьому рецепті дуже просто. До того ж страву не потрібно нічим доповнювати, адже сама по собі страва може бути повноцінним обідом, сніданком або вечерею, а її приготування не забере у вас багато часу.

Продукти для рецепту

Оливки Losada Гордаль
1497.00

Оливки Losada Гордаль

за 1 кг

Інгредієнти

Оливки Losada Гордаль

50 г.

Картопля фасована

450 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

20 мл.

Лимон

1 шт.

Кумин Kamis 15г

5 г.

Вода негазована Аквуля 2л

200 мл.

Петрушка 70г

50 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Із оливок видалити кісточки і дрібно їх нарізати. Картоплю помити, нарізати скибочками. Лимон помити, видавити сік, а цедру натерти на дрібній тертці.

02

Змішати в мисці олію, лимонний сік, цедру, оливки, сіль і спеції. Додати картоплю, добре перемішати і викласти на розігріту сковороду. Обсмажити з усіх боків, потім додати воду і тушкувати близько 12-15 хвилин на невеликому вогні.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Печиво мед-тахіні

Печиво мед-тахіні

10

30 хв