
Смажена картопля із оливками та лимоном по-марокканськи
Якщо ви великий поціновувач картоплі смаженої, тушкованої, вареної, товченої, але ви б хотіли якось урізноманітнити цю одноманітність, а у вашому холодильнику нічого крім картоплі, лимона і баночки оливок немає, то можете сміливо готувати страву "смажена картопля із оливками та лимоном по-марокканськи". Для цієї страви не потрібно особливої майстерності. Його може приготувати будь-яка людина, навіть та, яка ненавидить куховарити. Адже все в цьому рецепті дуже просто. До того ж страву не потрібно нічим доповнювати, адже сама по собі страва може бути повноцінним обідом, сніданком або вечерею, а її приготування не забере у вас багато часу.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Оливки Losada Гордаль
50 г.
Картопля фасована
450 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 мл.
Лимон
1 шт.
Кумин Kamis 15г
5 г.
Вода негазована Аквуля 2л
200 мл.
Петрушка 70г
50 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Із оливок видалити кісточки і дрібно їх нарізати. Картоплю помити, нарізати скибочками. Лимон помити, видавити сік, а цедру натерти на дрібній тертці.
02
Змішати в мисці олію, лимонний сік, цедру, оливки, сіль і спеції. Додати картоплю, добре перемішати і викласти на розігріту сковороду. Обсмажити з усіх боків, потім додати воду і тушкувати близько 12-15 хвилин на невеликому вогні.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів