Рибний пиріг із картоплею - Image

Рибний пиріг із картоплею

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Хто сказав, що пироги бувають виключно солодкими? Ми хочемо запропонувати вам смачний і ситний пиріг з картоплі і риби. Його дуже просто робити, але при цьому він виходить такий смачний, що ви можете подавати його як основну страву, і ваші рідні та гості точно наїдяться ним. Адже картопля робить страву досить поживною, а риба не тільки доповнює картоплю, а й надає страві особливого смаку, вона робить її більш м'якою і ніжною. Цибуля доповнює всю страву. А якщо зробити це все, заливши тістом, то ви отримаєте чудовий пиріг, який буде красуватися у вас на столі. При чому ви можете його готувати і на будь-яке свято.

Продукти для рецепту

Яйце куряче С0 1шт
4.80 - 5.00

Яйце куряче С0 1шт

50 г

Інгредієнти

Яйце куряче С0 1шт

3 шт.

Борошно пшеничне вищий гатунок

200 г.

Сметана ХМЗ 20%

100 г.

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

100 г.

Сода харчова 500г

3 г.

Картопля фасована

550 г.

Сьомга Norven холодного копчення філе-шматок 180г

300 г.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

80 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Масло вершкове домашнє

10 г.

Етапи приготування

01

З'єднати яйця, сметану, майонез, сіль, перець і соду (погашену лимонним соком). Добре перемішати і додати просіяне борошно. Замісити до однорідного стану. Розігріти духовку до 180°C градусів.

02

Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями. Картоплю помити, очистити, нарізати скибочками. Форму змастити вершковим маслом. Викласти скибочки картоплі, а зверху укласти цибулю.

03

Рибу (попередньо видаливши кісточки) нарізати скибочками. Укласти шаром на цибулю. Залити у форму тісто, залишити на 10 хвилин, щоб воно трохи проникло до шарів і поставити форму в духовку. Запікати близько 40 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв